prikaz prve stranice dokumenta Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja

Tomić, Aleksandra
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Tomić, A. (2013). Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, A. (2013). 'Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić A. Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2022 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

A. Tomić, "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Please login to the repository to save this object to your list.