prikaz prve stranice dokumenta Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja

Tomić, Aleksandra
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Tomić, A. (2013). Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, A. (2013). 'Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić A. Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

A. Tomić, "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Islandora Bookmark - Please login to use this feature