Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje

Ivana Odak (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Odak, I. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, I. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak I. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

I. Odak, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.