prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje

Odak, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Odak, I. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, I. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak I. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2021 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

I. Odak, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Please login to the repository to save this object to your list.