prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje

Odak, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Odak, I. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak, I. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Odak I. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 October 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

I. Odak, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:917220

Islandora Bookmark - Please login to use this feature