Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja

Borka Palac (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Palac, B. (2013). Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, B. (2013). 'Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac B. Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

B. Palac, "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.