Palac, B. (2013). Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267
Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267
Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267
Palac, B. (2013). 'Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267
Palac B. Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2025 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267
B. Palac, "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267