prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja

Palac, Borka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Palac, B. (2013). Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, B. (2013). 'Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac B. Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2022 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

B. Palac, "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Please login to the repository to save this object to your list.