Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke

Matea Prce (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Prce, M. (2012). Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, M. (2012). 'Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce M. Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

M. Prce, "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.