prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta

Nosić, Tonka (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Nosić, T. (2013). Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, Tonka. "Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, Tonka. "Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, T. (2013). 'Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić T. Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

T. Nosić, "Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.