prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze

Škarica, Marija (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Škarica, M. (2012). Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica, Marija. "Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica, Marija. "Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica, M. (2012). 'Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica M. Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 06.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

M. Škarica, "Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.