diplomski rad
Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze

Marija Škarica (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Škarica, M. (2012). Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica, Marija. "Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica, Marija. "Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica, M. (2012). 'Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

Škarica M. Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075

M. Škarica, "Istraživanje utjecaja različitih kumarina na inhibiciju lakaze", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268075