Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Krnić, J. (2012). Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140
Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140
Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140
Krnić, J. (2012). 'Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140
Krnić J. Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140
J. Krnić, "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140