Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine

Josipa Krnić (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Krnić, J. (2012). Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, J. (2012). 'Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić J. Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

J. Krnić, "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140