Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja

Martina Oršolić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Oršolić, M. (2011). Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić, Martina. "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić, Martina. "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić, M. (2011). 'Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić M. Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

M. Oršolić, "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.