Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Oršolić, M. (2011). Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243
Oršolić, Martina. "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243
Oršolić, Martina. "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243
Oršolić, M. (2011). 'Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243
Oršolić M. Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243
M. Oršolić, "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243