Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka

Iva Prpić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Prpić, I. (2011). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, Iva. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, Iva. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, I. (2011). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić I. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

I. Prpić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454