prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka

Prpić, Iva (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Prpić, I. (2011). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, Iva. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, Iva. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, I. (2011). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić I. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

I. Prpić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.