prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka

Prpić, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Prpić, I. (2011). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, Iva. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, Iva. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić, I. (2011). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 December 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Prpić I. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

I. Prpić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782454

Islandora Bookmark - Please login to use this feature