Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom

Igor Ljubas (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Ljubas, I. (2010). Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471

Ljubas, Igor. "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471

Ljubas, Igor. "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471

Ljubas, I. (2010). 'Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471

Ljubas I. Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471

I. Ljubas, "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471