Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Ljubas, I. (2010). Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471
Ljubas, Igor. "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471
Ljubas, Igor. "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471
Ljubas, I. (2010). 'Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471
Ljubas I. Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471
I. Ljubas, "Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083471