Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu

Ana Tomas (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Tomas, A. (2011). Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, A. (2011). 'Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas A. Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

A. Tomas, "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486