Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina

Natalia Berger (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Berger, N. (2010). Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, N. (2010). 'Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger N. Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

N. Berger, "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536