Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja novog tipa Feta sira

Andrea Gvozdanović (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Gvozdanović, A. (2011). Proizvodnja novog tipa Feta sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567837

Gvozdanović, Andrea. "Proizvodnja novog tipa Feta sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567837

Gvozdanović, Andrea. "Proizvodnja novog tipa Feta sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567837

Gvozdanović, A. (2011). 'Proizvodnja novog tipa Feta sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567837

Gvozdanović A. Proizvodnja novog tipa Feta sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567837

A. Gvozdanović, "Proizvodnja novog tipa Feta sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567837

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.