prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom

Škoro, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Škoro, V. (2010). Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:392840

Škoro, Vedrana. "Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:392840

Škoro, Vedrana. "Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:392840

Škoro, V. (2010). 'Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:392840

Škoro V. Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 23.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:392840

V. Škoro, "Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:392840

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.