završni rad
Glikemijski indeks i rezistentni škrob
završni rad

Ana Faletar (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Faletar, A. (2015). Glikemijski indeks i rezistentni škrob : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:633655

Faletar, Ana. "Glikemijski indeks i rezistentni škrob : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:633655

Faletar, Ana. "Glikemijski indeks i rezistentni škrob : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:633655

Faletar, A. (2015). 'Glikemijski indeks i rezistentni škrob : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:633655

Faletar A. Glikemijski indeks i rezistentni škrob : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:633655

A. Faletar, "Glikemijski indeks i rezistentni škrob : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:633655