Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače

Zvonimir Toth (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Toth, Z. (2011). Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Z. (2011). 'Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth Z. Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Z. Toth, "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.