prikaz prve stranice dokumenta Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače

Toth, Zvonimir (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Toth, Z. (2011). Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Z. (2011). 'Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth Z. Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Z. Toth, "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.