diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče

Papac, Snježana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Papac, S. (2015). Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138082

Papac, Snježana. "Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138082

Papac, Snježana. "Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138082

Papac, S. (2015). 'Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138082

Papac S. Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138082

S. Papac, "Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138082

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.