Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja

Mateja Matić (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Matić, M. (2012). Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039852

Matić, Mateja. "Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039852

Matić, Mateja. "Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039852

Matić, M. (2012). 'Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039852

Matić M. Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039852

M. Matić, "Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039852

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.