disertacija
Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Kopjar, M. (2007). Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082719

Kopjar, Mirela. "Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082719

Kopjar, Mirela. "Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082719

Kopjar, M. (2007). 'Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082719

Kopjar M. Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2007 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082719

M. Kopjar, "Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082719

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.