Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode
Citirajte ovaj rad
Jakobek, L. (2007). Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665
Jakobek, Lidija. "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665
Jakobek, Lidija. "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665
Jakobek, L. (2007). 'Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665
Jakobek L. Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2007 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665
L. Jakobek, "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665