Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Mastanjević, K. (2010). Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević, K. (2010). 'Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.06.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević K. Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 04.06.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
K. Mastanjević, "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785