Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Dujković, B. (2014). Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905
Dujković, Bojan. "Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905
Dujković, Bojan. "Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905
Dujković, B. (2014). 'Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905
Dujković B. Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905
B. Dujković, "Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905