Novak, M. (2011). Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743622
Novak, Maša. "Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743622
Novak, Maša. "Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743622
Novak, M. (2011). 'Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743622
Novak M. Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743622
M. Novak, "Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743622