diplomski rad
Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije

Andrea Lijić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Lijić, A. (2016). Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić, Andrea. "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić, Andrea. "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić, A. (2016). 'Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić A. Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

A. Lijić, "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.