master's thesis
Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije

Lijić, Andrea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Lijić, A. (2016). Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić, Andrea. "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić, Andrea. "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić, A. (2016). 'Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Lijić A. Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 October 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

A. Lijić, "Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:649656

Islandora Bookmark - Please login to use this feature