diplomski rad
Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice

Ines Kurečić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Kurečić, I. (2016). Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971

Kurečić, Ines. "Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971

Kurečić, Ines. "Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971

Kurečić, I. (2016). 'Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971

Kurečić I. Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971

I. Kurečić, "Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604971