diplomski rad
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana

Ana Sluganović (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Sluganović, A. (2016). Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972467

Sluganović, Ana. "Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972467

Sluganović, Ana. "Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972467

Sluganović, A. (2016). 'Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972467

Sluganović A. Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972467

A. Sluganović, "Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972467