diplomski rad
Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu

Ivona Ivešić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Ivešić, I. (2016). Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić, I. (2016). 'Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić I. Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

I. Ivešić, "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286