master's thesis
Method performance characteristics for spectrophotometric determination of nitrate in water intended for human consumption

Ariana Penava (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality
Cite this document

Penava, A. (2017). Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, Ariana. "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, Ariana. "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, A. (2017). 'Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava A. Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

A. Penava, "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889