master's thesis
Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju

Penava, Ariana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Penava, A. (2017). Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, Ariana. "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, Ariana. "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, A. (2017). 'Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava A. Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

A. Penava, "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Please login to the repository to save this object to your list.