Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Cite this document
Kralj, E. (2017). Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391261
Kralj, Edgar. "Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391261
Kralj, Edgar. "Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391261
Kralj, E. (2017). 'Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391261
Kralj E. Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391261
E. Kralj, "Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391261