master's thesis
Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu

Jonjić, Maja (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Package and Food Packing

Cite this document

Jonjić, M. (2017). Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:491085

Jonjić, Maja. "Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:491085

Jonjić, Maja. "Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:491085

Jonjić, M. (2017). 'Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 May 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:491085

Jonjić M. Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2020 May 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:491085

M. Jonjić, "Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu voćnih sokova pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:491085

Islandora Bookmark - Please login to use this feature