master's thesis
Process parameters and pre-treatment methods influence on the drying kinetics and quality of sweet potato (Ipomea batatas L.) dried in the convective tray drier

Iva Čobanković (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document...

Čobanković, I. (2017). Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja batata (Ipomea batatas L.) u konvekcijskom tunelskom sušioniku (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:481151

Čobanković, Iva. "Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja batata (Ipomea batatas L.) u konvekcijskom tunelskom sušioniku." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:481151

Čobanković, Iva. "Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja batata (Ipomea batatas L.) u konvekcijskom tunelskom sušioniku." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:481151

Čobanković, I. (2017). 'Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja batata (Ipomea batatas L.) u konvekcijskom tunelskom sušioniku', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:481151

Čobanković I. Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja batata (Ipomea batatas L.) u konvekcijskom tunelskom sušioniku [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:481151

I. Čobanković, "Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja batata (Ipomea batatas L.) u konvekcijskom tunelskom sušioniku", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:481151