master's thesis
Cytolitic degradation of grains during malting of different varieties of barley cultivars

Marko Magdić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document...

Magdić, M. (2017). Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768

Magdić, Marko. "Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768

Magdić, Marko. "Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768

Magdić, M. (2017). 'Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768

Magdić M. Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768

M. Magdić, "Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768