master's thesis
Influence of biotic stress caused by genus Fusarium spp. on FHB sensitive wheat (Triticum aestivum L.) genotype

Sara Alivojvodić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology
Cite this document...

Alivojvodić, S. (2017). Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić, Sara. "Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić, Sara. "Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić, S. (2017). 'Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić S. Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

S. Alivojvodić, "Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360