master's thesis
Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina

Stanić, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Stanić, K. (2018). Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796561

Stanić, Katarina. "Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796561

Stanić, Katarina. "Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796561

Stanić, K. (2018). 'Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796561

Stanić K. Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2022 August 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796561

K. Stanić, "Optimiranje procesa ultrazvučne ekstrakcije karnozinske kiseline iz ružmarina metodom odzivnih površina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:796561

Please login to the repository to save this object to your list.