master's thesis
Antioxidative response of FHB resistant wheat (Triticum aestivum L.) genotype under Fusarium spp. exposure

Ivan Bakula (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology
Cite this document...

Bakula, I. (2018). Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula, Ivan. "Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula, Ivan. "Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula, I. (2018). 'Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula I. Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

I. Bakula, "Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999