Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document
Maslarević, N. (2018). Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385070
Maslarević, Nenad. "Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385070
Maslarević, Nenad. "Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385070
Maslarević, N. (2018). 'Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385070
Maslarević N. Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385070
N. Maslarević, "Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385070