Scientific paper - Original scientific paper
Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda
In: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (Ed.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. pp. 75-89. urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, Marina; Ćorić, Nevena; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Lončarić, Melita

Cite this document

Zorić, M., Ćorić, N., Jokić, S., Šubarić, D. & Lončarić, M. (2018). Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 75-89). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, Marina, et al. "Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, pp. 75-89. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, Marina, Nevena Ćorić, Stela Jokić, Drago Šubarić and Melita Lončarić. "Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 75-89. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Accessed 2024 November 29. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, M., et al. (2018) 'Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 75-89. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494 (Accessed 29 November 2024)

Zorić M, Ćorić N, Jokić S, Šubarić D, Lončarić M. Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Pp. 75-89. [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

M. Zorić, N. Ćorić, S. Jokić, D. Šubarić and M. Lončarić, "Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić and M. Jašić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494 [Accessed: 29 November 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.