Professional paper - Professional paper
Influence of ingredients on the rheological properties of mayonnaise with addition of apricot pulp

Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Ibrišimović, Martina; Šubarić, Drago (2017)
Cite this document

Moslavac, T., Jokić, S., Ibrišimović, M. & Šubarić, D. (2017). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 144-154). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice." Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017, pp. 144-154. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Martina Ibrišimović and Drago Šubarić. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice." In Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 144-154. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. Accessed 2019 December 11. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

Moslavac, T., et al. (2017) 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 144-154. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389 (Accessed 11 December 2019)

Moslavac T, Jokić S, Ibrišimović M, Šubarić D. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2017. Pp. 144-154. [cited 2019 December 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

T. Moslavac, S. Jokić, M. Ibrišimović and D. Šubarić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice", Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić and M. Jašić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389 [Accessed: 11 December 2019]

Islandora Bookmark - Please login to use this feature