prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše

Trbljanić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Trbljanić, M. (2019). Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, Martina. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, Martina. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, M. (2019). 'Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić M. Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 February 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

M. Trbljanić, "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Please login to the repository to save this object to your list.