Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Sršić, M. (2019). Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, M. (2019). 'Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić M. Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
M. Sršić, "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477