master's thesis
Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna

Sršić, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Sršić, M. (2019). Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, M. (2019). 'Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić M. Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2022 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

M. Sršić, "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Please login to the repository to save this object to your list.