Blažević, A. (2019). Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević, Ante. "Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević, Ante. "Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević, A. (2019). 'Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
Blažević A. Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994
A. Blažević, "Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:158994