master's thesis
Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija

Glavaš, Ana-Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Glavaš, A. M. (2019). Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš, Ana Marija. "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš, Ana Marija. "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš, A. M. (2019). 'Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš AM. Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2022 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

A. M. Glavaš, "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Please login to the repository to save this object to your list.