Matanović, K. (2020). Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović, K. (2020). 'Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović K. Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
K. Matanović, "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127