prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi

Matanović, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Matanović, K. (2020). Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović, K. (2020). 'Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Matanović K. Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2023 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

K. Matanović, "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127

Please login to the repository to save this object to your list.