master's thesis
Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja

Marić, Tanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Marić, T. (2020). Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić, Tanja. "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić, T. (2020). 'Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Marić T. Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2020 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

T. Marić, "Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157534

Islandora Bookmark - Please login to use this feature