Kefelja, B. (2015). Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020
Kefelja, Barbara. "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020
Kefelja, Barbara. "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020
Kefelja, B. (2015). 'Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020
Kefelja B. Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2023 June 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020
B. Kefelja, "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020